Avrupa Dedektiflik Öyküleri Projesi'nin son toplantısı İspanya'da yapıldı

Antalya Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Avrupa Dedektiflik Öyküleri projesinin İspanya'da yapılan toplantısına katıldı. Comenius Projesi kapsamında 6 günlük toplantı için İspanya'nın Elda şehrine...

Google Haberlere Abone ol
Avrupa Dedektiflik Öyküleri Projesi'nin son toplantısı İspanya'da yapıldı

Antalya Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Avrupa Dedektiflik Öyküleri projesinin İspanya'da yapılan toplantısına katıldı. Comenius Projesi kapsamında 6 günlük toplantı için İspanya'nın Elda şehrine giden MATSO Denizcilik Lisesi Manavgat'a döndü.

MATSO Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Mahmut Bez, yaptığı açıklamada, 2 yıl önce başladıkları Avrupa Dedektiflik Öyküleri projesinin son toplantısını İspanya'nın Elda şehrinde yaparak başarıyla tamamladıklarını söyledi. Proje türünün Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklığı olduğunu belirten Bez, projenin paydaş ülkelerinin Almanya, İspanya,Danimarka, Romanya, Türkiye ve Bulgaristan olduğunu kaydetti. Türkiye projeye 15 öğrenci ve 14 öğretmenle katılıyor.

Bez, İspanya'da yapılan final toplantısında projenin 2 yıllık değerlendirmesi yapıldığı Avrupa Dedektiflik Öyküleri kapsamında düzenlenmesi gereken sergi için bilgi alış verişinde bulunduklarını ifade etti.

İspanya'da final raporu toplantılarına da katıldıklarını belirten Bez, "Ev sahibi ülke olan İspanya kültürü yakından tanıma fırsatı bulduğumuz bu toplantıda İspanyol eğitim sistemi üzerine incelemelerde bulunduk. Başarı ile uyguladığımız ve çok olumlu kazanımlar elde ettiğimiz bu projenin hazırlanması ve yürütülmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." dedi.

6 ülke paydaşlı Avrupa Dedektiflik Öyküleri'nin bir kitapta toplanacağı belirtildi.

CİHAN

Yorumlar