Av tüfeğiyle ateş açtı: 4 yaralı

Adana’nın Kozan ilçesinde cinnet geçiren Mahmut Bulduklu adlı vatandaş, av tüfeği ile biri ağır 4 kişiyi yaralayıp, bir evi de ateşe verdi.Olay, bu sabah saat 09.00 sıralarında Kozan İlçesi'ne bağlı Bulduklu Köyü'nde meydana geldi. Köyde...

Google Haberlere Abone ol
Av tüfeğiyle ateş açtı: 4 yaralı

Adana’nın Kozan ilçesinde cinnet geçiren Mahmut Bulduklu adlı vatandaş, av tüfeği ile biri ağır 4 kişiyi yaralayıp, bir evi de ateşe verdi.

Olay, bu sabah saat 09.00 sıralarında Kozan İlçesi'ne bağlı Bulduklu Köyü'nde meydana geldi. Köyde ikamet eden işsiz ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Mahmut Bulduklu (58), evinin önündeki yolda, araçlara ve çevredeki vatandaşlara av tüfeği ile rastgele ateş açtı. Bulduklu daha sonra, amcasının oğlu İbrahim Bulduklu'ya ait evi de ateşe verdi. İbrahim Bulduklu ile ailesi dumanları fark edip dışarı çıkarken olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri kısa sürede yanan evi ve samanlığı söndürdü.

Bulduklu'nun açtığı ateş sırasında olay yerinden geçmekte olan araç sürücüsü Veli Kara (53) ile yoldaki Hatice Sevgi (40), Ayşe Sevgi (68) ve Fatma Gözükara (65) av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Fatma Gözükara, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.

Silahla çevredekileri de tehdit eden Şüpheli Bulduklu jandarma ekiplerinin iknası üzerine gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar