AÜ'lü öğrenciler, İspanyalı gençlerden geri dönüşümü öğreniyor

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi Olbia Çarşısı’nda ‘Birlikte Dönüştürelim’ geri dönüşüm atölyesi kurdu.

Google Haberlere Abone ol
AÜ'lü öğrenciler, İspanyalı gençlerden geri dönüşümü öğreniyor

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi Olbia Çarşısı’nda ‘Birlikte Dönüştürelim’ geri dönüşüm atölyesi kurdu. Proje kapsamında İspanya’dan gelen gönüllü gençler AÜ öğrencilerine ücretsiz geri dönüşüm metotları öğretiyor.

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ile Avrupa Gönüllü Hizmeti Programı kapsamındaki atölye, 1 Şubat-20 Mayıs 2014 tarihleri arasında açık olacak. Atölye kapsamında üretilen çalışmalar, 14-16 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak Akdeniz Üniversitesi 17.Uluslararası Akdeniz Gençlik Şenliği’nde sergilenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan AÜ Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan, "Üniversiteler aynı zamanda öğrencilerini sosyal yönünde geliştiren kurumlardır. Bu kapsamda Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak geçlerimiz için gençlik projeleri hazırlayarak gençlere destek vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geri dönüşüm atölyemiz de yürütmüş olduğumuz projelerin somut çıktılarından biridir." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar