AÜ’lü gençler sosyal projelere devam ediyor

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F) Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileriyle, Küresel Gelişim ve Etkileşim Topluluğu üyeleri öncülüğünde hazırlanan “Kardeşlik Eli” etkinliği bu defa, Erzurum’un Çat İlçesi Değirmen.

Google Haberlere Abone ol
AÜ’lü gençler sosyal projelere devam ediyor

Atatürk Üniversitesi (AÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F) Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencileriyle, Küresel Gelişim ve Etkileşim Topluluğu üyeleri öncülüğünde hazırlanan “Kardeşlik Eli” etkinliği bu defa, Erzurum’un Çat İlçesi Değirmenli Köyü İlköğretim Okulu için gerçekleştirildi.

Program kapsamında, Atatürk Üniversitesi öğrencileri tarafından çok sayıda kitap, kırtasiye malzemesi, okul araç gereçleri ve oyuncaklar toplanarak Değirmenli Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine iletildi.
İİBF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Suphi Orhan, bu tür etkinliklerin ülkenin aydınlık geleceği olan üniversite öğrencileri açısından birbirleriyle kaynaşmalarına olumlu etkide bulunduğunu belirtti. Orhan, fakülte yönetimi olarak bu tarz öğrenci projelerine her zaman destek vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sait Dilek ise üniversite öğrencilerinin sorumluluk bilinci kapsamında kardeşlik eli projelerine devam ettiklerini işaret ederek, şunları kaydetti: “Öğrencilerimiz bu yıl kardeş okul olarak Çat Değirmenli Köyü İlkokulu’nu belirledi. Akabinde proje kapsamında kardeş okul öğrencileri için kitap, kırtasiye malzemesi, okul araç gereçleri ve oyuncaklar toplanmaya başladı. Bu konuda biz duygusuyla hareket eden öğrencilerimizin sosyal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetlerine devam etmesini temenni etmekteyiz.”

CİHAN

Yorumlar