AÜ Turizm Fakültesi turizimde çevre duyarlılığına dikkat çekecek

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Turizm Fakültesi Sosyal Sorumluluğu Geliştirme Çalışma Grubu üyeleri tarafından, 'Bir Turizm Trendi: Çevre Duyarlılığı' başlıklı konferans serisi başlatıldı. Konferasnlarla turizmde çevre duyarlılığı oluşturulması...

Google Haberlere Abone ol
AÜ Turizm Fakültesi turizimde çevre duyarlılığına dikkat çekecek

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Turizm Fakültesi Sosyal Sorumluluğu Geliştirme Çalışma Grubu üyeleri tarafından, 'Bir Turizm Trendi: Çevre Duyarlılığı' başlıklı konferans serisi başlatıldı. Konferasnlarla turizmde çevre duyarlılığı oluşturulması hedefleniyor.

    Bu kapsamda ilk konferans çevre mühendisi Nilgün Akbulut tarafından verildi. Fakültenin konferans salonunda yapılan programa öğrenci ve akademisyenler katıldı. Akbulut, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) ve Atık Yönetimi’nin detaylarını anlattı.

    Seri konferansların ikincisinin 13 Mayıs’ta Calista Luxury Resort Otel Genel Müdürü Ali Kızıldağ tarafından 'Çevre Dostu Oteller: Calista Luxury Resort Otel Örneği' başlığı ile verileceği duyuruldu. 20 Mayıs’ta ise 'Sürdürülebilir Turizm Anlayışı ve Turizm Etiği Bağlamında Çevresel Duyarlılık' başlığı ile TT Hotels Turkey TUI Travel yetkilisi Hakan Korkmaz öğrencilerle buluşacak.

CİHAN

Yorumlar