AÜ İletişim Fakültesi'nde ‘Spor Ertesi’ programı başladı

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi yeni bir programa daha 'merhaba' dedi. Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Kaan Mert Öztürk ve Ersin Güven’in sunuculuğunu yaptığı 'Spor Ertesi' programı her pazartesi ve cuma günleri saat 18.

Google Haberlere Abone ol
AÜ İletişim Fakültesi'nde ‘Spor Ertesi’ programı başladı

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi yeni bir programa daha 'merhaba' dedi. Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Kaan Mert Öztürk ve Ersin Güven’in sunuculuğunu yaptığı 'Spor Ertesi' programı her pazartesi ve cuma günleri saat 18.00-19.00 arasında spor yayını yapacak.

Yayın Koordinatörlüğünü Yelda Korkut’un üstlendiği programın ilk konuğu ise spor spikeri Erdoğan Arıkan oldu. Sunucu Ersin Güven programda, Spor Toto Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Premier Lig ve İspanya Ligini konuştuklarını söyledi. Güven, “Fakültemizde bir programa daha merhaba dedik. Bizim için ve Erzurum için farklı bir program. Dinleyicilerimize birçok maçı analiz edip sunuyoruz. Yeniyiz, devamı gelecek. Ayrıca fakülteden mezun olmadan güzel bir programı daha hanemize eklediğimiz için de sevinçliyiz. Bu program ile maçları konuşuyoruz tabi ama ayrıca maçların üniversiteli öğrenciler tarafından da nasıl değerlendirildiği de görülmüş oluyor.” dedi.
CİHAN

Yorumlar