AÜ Araştırma Hastanesi ziyaretçi saati uygulamasına geçti

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Araştırma Hastanesi hasta ziyaretçilerinden gelen talepler doğrultusunda ziyaretçi saati uygulamasına geçti.

Google Haberlere Abone ol
AÜ Araştırma Hastanesi ziyaretçi saati uygulamasına geçti

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Araştırma Hastanesi hasta ziyaretçilerinden gelen talepler doğrultusunda ziyaretçi saati uygulamasına geçti. Hasta yakınları hastalarını artık hafta içi 12.30-14.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.

AÜ Araştırma Hastanesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Hastanemiz, bölgedeki son referans ve başvuru merkezi konumunda olup, Erzurum dahil yaklaşık 11 il ve ilçelerden müracaat eden hastalara hizmet verilmesi yanında, tıp öğrencisi ve uzmanlık eğitimlerini de yürütmektedir. Hastaların son başvuru merkezi olması sebebiyle de, komplike vaka sıklığı oldukça yoğundur. Diğer yandan bölge insanımızın sosyal ve kültürel yapısı dikkate alınarak, gelen ziyaretçi taleplerini karşılamak üzere, haftanın her günü 12.30-14.00 saatleri arasında ziyaretçi kabulü uygulamasına geçilmiştir. Yönetim kadrolarımız, hastanemizden hizmet alan herkesi, modern tıbbın gerektirdiği tüm imkânlardan faydalandırmakla, hastane hizmetlerimizde alt yapıyı oluşturmakla, kaliteli tanı ve tedavi hizmetini vermekle, tedavi yöntemlerinde en yüksek standardı yakalamak ve hastanemizin güvenliğini sağlamakla mesuldür. Hastane yönetimimiz, hasta ve hasta yakınlarının güvenliğini sağlamak, hastane enfeksiyonlarını kontrol altında tutmak ve ziyaretçi sebepli enfeksiyonu mümkün olan minimum seviyeye çekebilmek için çeşitli güvenlik tedbirleri uygulamaktadır.” denildi.
CİHAN

Yorumlar