ATSO Türk Müziği Günleri sona erdi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 132. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen geleneksel 'Antalya Türk Müziği Günleri' sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
ATSO Türk Müziği Günleri sona erdi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 132. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen geleneksel 'Antalya Türk Müziği Günleri' sona erdi. ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda 61 programda 46 topluluk ve 2 bin dolayında sanatçı sahne alırken, Antalyalılar sanat dolu 3 gün yaşadı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TRT Genel Müdürlüğü Müzik Dairesi Başkanlığı’nın da desteğiyle gerçekleştirilen ATSO 9. Antalya Türk Müziği Günleri’nin finalinde, İnci Çayırlı yönetimindeki Koro Şefleri Korosu ve TRT Ankara Radyosu sanatçıları sahne aldı. Final programında sanatçılara ve destek olanlara birer teşekkür plaketi verilen etkinlik hakkında konuşan ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, Türk Müziği Günleri’nin, Antalya’nın önemli organizasyonlarından biri olarak gelenekselleşmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
CİHAN

Yorumlar