ATO yönetim kurulu, Vali Büyük’ü ziyaret etti

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana’nın sahip olduğu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi için tüm kurum ve kuruluşların birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti. Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
ATO yönetim kurulu, Vali Büyük’ü ziyaret etti

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana’nın sahip olduğu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi için tüm kurum ve kuruluşların birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Büyük’ü ziyaret etti. Heyet adına konuşan Atila Menevşe, kentin ekonomik potansiyelinin, Adana’dan daha güçlü gösterilen bir çok ilden daha fazla olduğuna dikkat çekti. Adana, her türlü yatırım için ideal bir altyapıya sahip olduğunu aktaran Menevşa, “Bir yatırımın rantabl olabilmesi için en önemli unsurlardan biri, hedef pazara olan uzaklık ve ulaşım ağıdır. Çukurova, Ortadoğu Bölgesi’nin kapısı konumundaki en büyük metropoldür. Hava, kara, deniz ve demiryolu hür türlü üretimin ihracata dönüşebilmesi için ideal denilebilecek seviyededir. Bu aşamada, kentin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine yön veren kuruluşlara, kentimizin artılarının daha iyi anlatılmasına dönük önemli görevler düşmektedir.” dedi.

Vali Mustafa Büyük de başarılarıyla ön plana çıkan şehirlerin temelinde kent dinamiklerinin birlik ve beraberlik ruhunun yattığını ifade ederek, "Adana’da, kentin büyümesi ve zenginleşebilmesine dönük her türlü olanak var. Bunları, iyi organize olarak üretime ve dolayısıyla katma değere daha fazla yansıtmamız gerekiyor. Tüm kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının daha yaşanılabilir Adana için çaba göstereceğine inancım tamdır. Adana’nın, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha da güçlenmesi için tüm kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalışarak, kentimizi hak ettiği noktalara taşımak birinci görevimizdir." görüşlerini dile getirdi.

CİHAN

Yorumlar