ATO Yönetim Kurulu, Başkan Zeydan Karalar'ı ziyaret etti

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye olarak Adana'nın ticaretinden, sosyal yaşamına kadar her alanda gelişmesi için kentin tüm dinamikleri ile özverili bir şekilde çalışacaklarını söyledi.Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila...

Google Haberlere Abone ol
ATO Yönetim Kurulu, Başkan Zeydan Karalar'ı ziyaret etti

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye olarak Adana'nın ticaretinden, sosyal yaşamına kadar her alanda gelişmesi için kentin tüm dinamikleri ile özverili bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe, ATO Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karalar'ı ziyaret etti.

Başkan Karalar’a başarı dileyen ATO Başkanı Menevşe, üretimin, yatırımın, istihdamın gelişmesi açısından, yapılacak her faaliyetin arkasında olacaklarını söyledi. Birlik beraberlik içinde çalışması gerektiğini belirten Menevşe, Adana’nın buna ihtiyacı olduğunu söyledi.

Adanalıların artık kavgadan gürültüden bıktığını belirten Zeydan Karalar, şehrin çıkarı için çalışması gerektiğini vurguladı. Karalar, "30 Mart yerel seçimlerinin ardından Adanalı istediği, özlediği tabloyu yakaladı. Bu tablo kuşkusuz birliktelik tablosu. Adana uzun yıllar kavgaların, çekişmelerin gölgesinde yöneltildi. Bizler bundan sonra kendi aramızda değil bir ve beraber olarak Adana'nın çıkarlarını korumak için çalışmalıyız. Bu anlamda sadece seçilmiş belediye başkanları değil, şehrin tüm dinamiklerinin bir araya gelmesi, getirilmesi gerekli." şeklinde konuştu. Adana'ya ihtisaslaşmış sanayi bölgelerinin yapılması gerektiğini belirten Zeydan Karalar, ayakkabıcılar ve tekstil sektörünün bu anlamada önemli katkı koyacağını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar