Atıf Yiğit: Sel mağdurlarını unutmayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, “Biz Canik’in sorunlarını çözmek, halkımıza hizmet vermek için varız.

Google Haberlere Abone ol
Atıf Yiğit: Sel mağdurlarını unutmayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, “Biz Canik’in sorunlarını çözmek, halkımıza hizmet vermek için varız. Sel mağdurlarını da unutmayacağız.” dedi

Başkan Yiğit, eşi Behiye Yiğit, Milliyetçi Hareket Partisi Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt ve MHP Canik Belediye Meclis Üyesi adayları, vatandaşları ziyaret ederek oy istiyor. Ziyaretlerde vatandaşın sorunlarını dinleyen Yiğit, “Mahallerimizde ara sokaklara girdiğimizde yollarımızın durumu her şeyi ortaya koymaktadır. Özellikle imar planlamalarında yapılan haksızlıklar vatandaşlarımızı zor durumda bırakmıştır. Bizler halkımızın yanında olacağız. Vatandaşımızın 1 metre arsasına dahi sahip çıkacağız. Kimsenin hakkını kimseye yedirmemek için bu göreve talip olduk. Bizlere güvenin ve inanın.” şeklinde konuştu.

Caniklinin sorunlarına derman olmak için bu yola baş koyduklarını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, “Bizim amacımız bellidir. Sizlere hizmet edip, duanızı alıp Allah rızasını kazanacağız. 30 Mart tarihinden itibaren artık Canik’te yol sorunu kalmayacak. Bizlere güvenin ve destek verin. Bizler de sizlerin sorunlarına derman olalım. Allah nasip ederse biz örnek alınacak bir Canik oluşturacağız.” diye konuştu.

Herkese adaletli davranacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, “Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmemektir. Biz buna inandık. Vatandaşımıza hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Allah bize bu görevi nasip ederse bundan sonra Canik’in bırakın mahallelerini hiçbir köyünde dahi yol sorunu artık konuşulmayacak. Seçimden sonrada sizleri sık sık ziyaret edeceğiz.” dedi.

Canik’te esnafın artık mağdur olmayacağını dile getiren Atıf Yiğit, “Biz her zaman esnafımızın yanında olacağız. Canik’te hayata geçireceğimiz tüm projelerimizle her zaman esnafımızı ön planda tutacağız. Esnafımızın güçlü olması ilçemizin daha da iyi kalkınması anlamına gelir. Biz kimsenin hakkını kimseye yedirtmeyiz. Bizde Allah korkusu var. Esnafımızla halkımızla tek yürek olup birlikte hareket edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

"SEL MAĞDURLARIMIZI UNUTMAYACAĞIZ"

Sel mağdurlarını ortada bırakmayacaklarını ifade eden Yiğit, “Gereken neyse en kısa zamanda yapılacaktır. Sel ve heyelan alanları boşaltılacaksa da vatandaşın kaç katlı evi varsa, o kadar katlı bir ev verilmeden bu olmayacaktır. Herkesin hakkını vereceğiz. 3 katlıysa 3 katlı ev, 4 katlıysa 4 katlı ev verilecektir. Biz vatandaşımızın 3 -4 katlı evinin yerine 1 daire vermeyeceğiz. Bu resmen zulümdür. Bizde Allah korkusu var. Bunu kesinlikle yapmayız.” diye konuştu.

Caniklinin acil ihtiyacı olan 41 proje hazırladıklarını dile getiren Yiğit son olarak, “Bu projeler vatandaşımız için acil ihtiyaçtır. Pazar yeri sorunlarından, yollar sorunlarına kadar, gençlerimizden engelli vatandaşlarımıza kadar, maddi durumu iyi olmayan halkımızdan işsiz gençlerimize kadar bir çok konuya çözüm kavuşturacağımız bu projelerimizi ilk 2 yıl içinde tamamlayacağız. Sonra ise yeni projelere imza atıp Canikimizi örnek bir ilçe haline getireceğiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar