Atıf Yiğit: Halka hizmetimiz ile cennetin kapısını aralamak istiyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, 200 Evler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Atıf Yiğit: Halka hizmetimiz ile cennetin kapısını aralamak istiyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, 200 Evler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Atıf Yiğit, halka yapacakları hizmet ile cennetin kapılarını aralamak istediklerini belirtti.

Yiğit'in 200 Evler sakinlerini ziyaretine eşi Behiye Yiğit, MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt ve MHP Canik Belediyesi Meclis üyesi adayları da eşlik etti. Yiğit, kendisini karşılayan konvoy, davul zurna ve meşaleler eşliğinde mahalleye giriş yaptı. Atıf Yiğit, mahalle sakinleriyle Roman havası oynayarak neşelerine ortak oldu. 200 Evler sakinlerinin sorunlarını dinleyen Yiğit, projelerinden bahsetti.

Canik halkının 30 Mart tarihinden itibaren adaletli hizmetle tanışacağını belirten Yiğit, “Bizde ayrım olmaz. Allah nasip ederse bizim yapacağımız hizmetlerle tüm Canik halkının yüzü gülecektir. Yollarınız perişan durumda ve tüm sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Biz sizlerin dertlerine derman olmak için varız. Bizlere güvenin ve inanın. Çünkü bizde Allah korkusu var. Biz yapacağımız hizmetlerle cennetin kapısını aralamak istiyoruz.” diye konuştu.

"PAZAR YERİ SORUNU KALMAYACAK"

Hilal kart uygulamasıyla ihtiyaç sahibi olan tüm Caniklilere destek vereceklerini belirten Yiğit, “Hilal kart uygulamamızla vatandaşımız marketten istediği alışverişi yapabilecek ve nakit para çekebilecek. Veren el ile alan el birbirini görmeyecek. Ayrıca ilk 2 ay içinde pazar yerlerimizle ilgili çalışmaları hemen hayata geçireceğiz. Pazar yerlerimizde bir lavabo ya da bir mescit dahi yok. Sizlere söz veriyoruz. İlk etapta 41 projemizi 1 buçuk yılda tamamlayacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar