Atıf Yiğit: Dere yataklarına verilen ruhsatların hesabını sormaya geliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkanı Adayı Atıf Yiğit, “Biz herkesin saygı gördüğü ve örnek gösterdiği bir Canik oluşturacağız.

Google Haberlere Abone ol
Atıf Yiğit: Dere yataklarına verilen ruhsatların hesabını sormaya geliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkanı Adayı Atıf Yiğit, “Biz herkesin saygı gördüğü ve örnek gösterdiği bir Canik oluşturacağız.” dedi. Geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenleri hatırlatan Yiğit, “Dere yataklarına verilen ruhsatların hesabını sormaya geliyoruz.” dedi.

    Cihan Haber Ajansı’nı (Cihan) ziyaret eden MHP’li Atıf Yiğit, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. En büyük sermayesinin 41 yıllık ticari geçmişi olduğunu dile getiren Yiğit, bu süre zarfında kendisiyle anlaşmazlık yaşayan kimsenin bulunmadığına dikkat çekti.

    “İnşaat sektörü çok geniş kalemleri bünyesinde barındıran bir meslektir. Arsa sahibinden malzemeciye, işçisinden müşterisine kadar yüzlerce kişiyle ortak çalışma yapmak zorundasınız.” diyen Atıf Yiğit, bu kadar geniş kitleyle çalışmalarına rağmen şu ana kadar hiçbir kimsenin kendisiyle alakalı bir olumsuzluğu gündeme getiremeyeceğini ifade etti.

    ‘Sözümüz Hak, hizmetimiz halk için’ sloganı ile yola çıktıklarını belirten MHP’li Yiğit, Canik’te yaşayan bir kimse olarak ilçenin yaşadığı sorunları bütün vatandaş gibi kendisinin de yaşadığını, bu sorunların aşılması için elini taşın altına koyduğunu kaydetti. Samsun’un merkez ilçesi olmasına rağmen Canik’in Atakum ve İlkadım’a göre bir Anadolu kasabası görünümünde olduğunu öne süren Yiğit, “Şu ana kadar Canik’te yapılan yatırımlar maalesef Canikli için yapılmadı. Kazandırılması ile övünülen büyük AVM’lerin Canikli’ye bir faydası yok. Söylendiği gibi ne inşasında ne de açılışından sonra Canikli vatandaşa bir istihdam sahası oluşturmadı. Ancak Canik’in en değerli arsaları yabancı firmalara satılmış oldu.” eleştirisinde bulundu.

    “CANİK BİZİMLE YAŞANILIR İLÇE OLACAK”

    Canik’te yaşamanın zorluklarını yine en iyi bilen kimselerin Canikliler olduğunu öne süren MHP’li Başkan adayı Atıf Yiğit, sokak aralarındaki park sorunundan, engellilerin yürüyeceği kaldırıma kadar bir çok alanda ilçenin insan hayatını yaşanmaz hale getirdiğine dikkat çekti. “’Engelsiz şehir Canik’ diyorlar. Bantlasınlar gözlerini alsınlar ellerine bastonlarını 100 metre yürüyebilirlerse helali hoş olsun.” diyen Yiğit, “Ben bunu hayali konuşmuyorum. Benim kardeşim görme engelli. Nasıl sorun yaşadığını yakinen takip ediyorum.” şeklinde konuştu.

    “41 PROJEYE 41 KERE MAŞALLAH DEDİRTECEĞİZ”

    Bugünden itibaren seçim yasaklarının kalktığını hatırlatan Başkan Adayı Yiğit, “Önümüzde üç ay gibi bir zamanımız var. Kapı kapı dolaşıp vatandaşımıza kendimizi anlatacağız. Projelerimizi tanıtacağız. İlçemizin mevcut durumunu gözler önüne serip kendimizin neler yapabileceğini bire bir anlatacağız. Halkımız her şeyi görüyor ve biliyor. Sel felaketinde TOKİ konutlarında bodrum katlarında hayatını kaybeden masum vatandaşımızı birileri unutsa da Canikliler asla unutmadı. Dere yataklarına verilen ruhsatların hesabını soracağız. Halkımızın bundan her hangi bir endişesi olmasın.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar