Ateşte açan güller, ağlattı

Bursa Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, okullarına adı verilen Şehit Selim Koçdemir’i unutmadı.

Google Haberlere Abone ol
Ateşte açan güller, ağlattı

Bursa Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, okullarına adı verilen Şehit Selim Koçdemir’i unutmadı. Okulun idareci, öğretmen ve öğrencilerinin bu yıl 3.’sünü düzenlediği anma töreninde davetliler duygulu anlar yaşadı. Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ‘Ateşte Açan Güller’ adlı şehitleri anma törenine çok sayıda davetli katıldı.

    Okul öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Ateşte Açan Güller’ isimli şehitleri anma programı izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Katılımın oldukça fazla olduğu anlamlı programda izleyenlere şehitliğin saflık, hüzün, gurur ve heyecanı yaşatıldı. Gösterileri ilgiyle izleyen katılımcılar program süresince duygu dolu anlar yaşadı.

    1998 yılında Hakkari’de şehit olan Jandarma Er Selim Koçdemir anısına ve tüm şehitlerin aziz ruhlarına ithaf edilen oyun, izleyenleri gözyaşına boğdu.
CİHAN

Yorumlar