ATB yönetiminden Bilal Uludağ’a ziyaret

Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan, Meclis Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret etti. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a görevinde başarılar...

Google Haberlere Abone ol
ATB yönetiminden Bilal Uludağ’a ziyaret

Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan, Meclis Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a görevinde başarılar dileyen Muammer Çalışkan, belediye başkanlarının başarılı olmasının şehir adına çok önemli olduğunu kaydetti. Çalışkan, “Sarıçam da Yüreğir de Büyükşehir de bizim. Hepsi muvaffak olur inşallah. Bu son seçimlerde büyükşehirle birlikte ilçelerimize iyi bir ekip geldi. Başkanlar gördüğümüz kadarıyla makul insanlar. Yenilik her zaman hareket getirir. Bu vesile ile Adana’mızda güzel şeyler olur inşallah. Herkeste olduğu gibi bizde de ümit var. Bizlerde üzerimize düşen ne ise her zaman yapmaya hazırız. Birlikte hareket Adana’da yeni bir sinerji oluşturacak.” dedi.

Hizmet etmek için mekanların önemli olduğunu belirten ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç de “Belediyenizin yeni hizmet binanıza yakında taşınıyormuşsunuz, hayırlı olsun. İyi ve rahat mekanlarda daha iyi işler üretilir. Özellikle tepe noktalarda çalışanları vizyonu olan ufku açık, vatandaşı düşünen ve pratik düşünebilen kişilerden seçerseniz; sizin kazanacağınız gibi Adana’da kazanır. Belediyelerde engel olacak değil, halkın önünü açacak işlere ihtiyaç var. Proje üreten, fikir veren çalışanlar olursa siz de rahatlarsınız. Bu iş ekip işi, ekip iyi olursa yönetici yorulmaz.” diye konuştu.

Belediye binasının eski ve yetersiz olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Ne kadar kurumsallaşmaya çalışırsanız çalışın yapı uygun olmadı mı verim alamıyorsunuz. Yeni hizmet binamız bitmek üzere, yakın zamanda taşınacağız. Yeni hizmet binamız çalışmalarımız da elverişli olacak. Bizlerde particilikten öte Adanalılık duygusu var. Gelişime açık bir bölgeyiz. Büyük yatırımların ilçemize gelmesi için her türlü çalışmanın içerisinde yer alacağız. Bu yönde çalışmalarımız var. Hizmet Binası ve asfalt çalışmaları için 20 milyon lira kredi kullanılmış, ödemesi yeni başladı. Gelen para ancak krediyi karşılıyor. Kendi yatırımlarımız için Ar-Ge çalışmalarımızı hızlandırdık. Sarıçam yatırımcılar için cazibe merkezidir. Belediye olarak her türlü kolaylığı sağlayacağız. Yatırımcıya kapımız her zaman açık.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar