ATB Başkanı Muammer Çalışkan: Adana’nın gelişmesi için ne gerekiyorsa biz varız

Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in iadeyi ziyaretinde, “Adana’nın gelişmesi için ne gerekiyorsa biz orada varız.” dedi. Adana Ticaret Borsası yönetimine iadeyi ziyarette bulunana Emniyet...

Google Haberlere Abone ol
ATB Başkanı Muammer Çalışkan: Adana’nın gelişmesi için ne gerekiyorsa biz varız

Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in iadeyi ziyaretinde, “Adana’nın gelişmesi için ne gerekiyorsa biz orada varız.” dedi.

Adana Ticaret Borsası yönetimine iadeyi ziyarette bulunana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, yatırımcı, işadamı ve sanayicinin güvenebileceği illere, bölgelere yatırımlarını daha rahat yapabildiğini ifade etti. Göreve geldikleri günden beri güvenli ortamı sağlamaya çalıştıklarını, teşkilat olarak her zaman halkın yanında yer almayı bildiklerini kaydeden Seybek, “Sizlerde bizlere her zaman ağabeylik yaparak yanımızda yer aldınız. Bu anlamda hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, ATB İkinci Başkanı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Tezcan, Sabahattin Yumuşak ve ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Çalışkan, borsanın işleyişi hakkında bilgi verdi.

ATB Başkanı Çalışkan, “Adana’nın gelişmesi için ne gerekiyorsa biz orada varız. Tarım ve tarım ürünlerinin değerlendirilmesinde Adananın en önemli sivil kuruluşlarından biriyiz. Bunun dışında da Adana’yı ilgilendiren tüm projelerde varız. Adana’da bulunan diğer odalarla, valilik, belediyelerle, organize sanayi bölgesiyle ve siyasi otorite ile işbirliği yapmaktayız.” şeklinde konuştu.

Adana Ticaret Borsası projelerinden de bahseden Muammer Çalışkan şunları söyledi: “Borsa Kampüsü ve Hassas Tarım projelerimiz var. Tarımın en büyük girdisi gübrenin yüzde kırklara varan miktarda tasarrufunu sağlayacak bir projedir. Avrupa ülkeleri, Arjantin, Brezilya başta olmak üzere Güney Amerika ülkelerinin hepsi artı hassas tarıma geçti bizde geçiyoruz. Üretmek önemli ama değerlendirmekte en az onun kadar önemli olduğundan Borsa Kampüsümüz üretilen ürünün tam değerinde satılmasını sağlayacağından bizim proje birimimiz gerçekten çok güçlüdür.”

Konuşmaların ardından ATB Başkanı Muammer Çalışkan ziyaret anısına Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’e el yapımı çini işlemeli vazo hediye etti.

CİHAN

Yorumlar