Atatürk Kupası voleybol maçları başladı

'Atatürk'ün Şehri Spor Yapıyor' sloganıyla bu yıl 5'incisi düzenlenen Atatürk Kupası voleybol maçları, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan ilk maçla başladı.Maç öncesinde takım oyuncuları Atatürk Kupası'nın önemli bir organizasyon olduğunu...

Google Haberlere Abone ol
Atatürk Kupası voleybol maçları başladı

'Atatürk'ün Şehri Spor Yapıyor' sloganıyla bu yıl 5'incisi düzenlenen Atatürk Kupası voleybol maçları, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan ilk maçla başladı.

Maç öncesinde takım oyuncuları Atatürk Kupası'nın önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, "Her yıl katılmaya çalışıyoruz. Bu turnuva sayesinde hayatın stresinden bir nebze uzaklaşarak spora vakit ayırmış oluyoruz. Bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve sponsor olan Medicana Hastanesine teşekkür ediyoruz." dedi.

Açılış seramonisinde Soma'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden işçiler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Ardından turnuvanın ilk voleybol maçında Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü ile Samsun Anadolu Lisesi takımı karşı karşıya geldi.

CİHAN

Yorumlar