Atatürk Havalimanı’nda silahlı kavga

Atatürk Havalimanı’nda bir şahıs, alacak verecek davası sebebiyle kavga ettiği kişiyi korkutmak için havaya 2 el ateş etti.

Google Haberlere Abone ol
Atatürk Havalimanı’nda silahlı kavga

Atatürk Havalimanı’nda bir şahıs, alacak verecek davası sebebiyle kavga ettiği kişiyi korkutmak için havaya 2 el ateş etti. Polis tarafından yakalanan şahıs, araca bindirilirken Hüseyin isimli kişiyi ölümle tehdit etti. Silah seslerini duyan yolcular ve yakınları panik yaşadı.

Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde hareketli dakikalar yaşandı. Henüz ismi öğrenilemeyen bir şahıs, dış hatlarda Hüseyin isimli kişiyle alacak verecek davası sebebiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıs silaha sarılarak havaya 2 el ateş etti. Silah sesini duyan polisler, hemen şahsı etkisiz hale getirdi. Polis noktasına alınan kişi burada bir süre bekletildikten sonra araca götürüldü. “Gazetecilerin neden ateş ettiniz?” sorusu üzerine şahıs, “Hüseyin seni vuracağım, seni öldüreceğim Hüseyin” diyerek tehditler savurdu.

Görgü tanıklarından Hasan Güdük, silahla ateş eden şahsın dışında bir kişi daha olduğunu, onun kaçtığını söyledi.

Görgü tanıklarından Eyüp isimli kişi ise “Arkadaş silahı bir anda çıkardı, havaya 2 el ateş etti. Polis arkadaşlar geldi, sakinleştirdi. Sadece havaya ateş etti. Kimseye ateş etmediler, kimseye zarar vermediler.” dedi. CİHAN

Yorumlar