Atalay: Süreçle ilgili olarak söylenecek her şey söylendi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İstanbul merkezli yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili olarak, "Ben açıklama yaptım.

Google Haberlere Abone ol
Atalay: Süreçle ilgili olarak söylenecek her şey söylendi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İstanbul merkezli yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili olarak, "Ben açıklama yaptım. Tekrar söyleyecek spesifik bir şey yok. Ben söyleyeceğim her şeyi söyledim." dedi.

        AFAD'ın Ankara Marriott Otel’deki programına katılan Beşir Atalay, çıkışta basın mensuplarının yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili sorularını cevapladı.

        Daha önce konuyla ilgili açıklama yaptığını hatırlatan Atalay, "Canlı yayına katıldım, daha ikinci günü. Orada görüşlerimin hepsini anlattım. Tekrar burada spesifik söyleyecek bir şey yok. Hepimizin takip ettiği gelişmeler. Dolayısıyla kusura bakmayın, basınımızı geri çevirmem, onlara hiç kıyamam ama bugün ki özel çalışmamız çok önemli biraz ilgilenirseniz sevinirim. Onun dışında bu yürüyen süreçle ilgili söylenecek her şey söylendi. Ben kendimde söyleyeceğim her şeyi söyledim." diye konuştu.

        İstanbul’da istihbaratçı bir şube müdürünün ifadeye çağrıldığı yönündeki bir soruya ise Atalay, "Bilgim yok." cevabı verdi.
CİHAN

Yorumlar