Atakum Belediyesi seyyarların park ve yol işgaline fırsat vermiyor

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, yol kenarları ve parkları mesken tutan seyyar satıcıları hem yaya hem araç trafiğini aksatmamaları, parklara dinlenmeye, hava almaya, spor yapmaya gelen insanları, oyun oynayan çocukları rahatsız...

Google Haberlere Abone ol
Atakum Belediyesi seyyarların park ve yol işgaline fırsat vermiyor

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, yol kenarları ve parkları mesken tutan seyyar satıcıları hem yaya hem araç trafiğini aksatmamaları, parklara dinlenmeye, hava almaya, spor yapmaya gelen insanları, oyun oynayan çocukları rahatsız etmemeleri için denetimlerini artırdı.

Özellikle havaların ısınması ile birlikte parkta oynayan çocukların,spor yapan,hava alan,dinlenen insanların sayısında yaşanan artış nedeni ile seyyar satıcılar buraları mesken tutmaya başladı. Bu konudaki şikayetlerin artması üzerine denetimlerini sıklaştıran Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, merkezi yerdeki parkları ve yolları çalışma alanları olarak belirleyen seyyarları sıkı takibe aldılar. Yaptıkları denetimlerle seyyar satıcı ve işportacılara göz açtırmayan zabıta ekipleri, park ve trafiğin aşırı yoğun olduğu yollarda satış yapmamaları.bunun can ve mal kaybına neden olabileceği konusunda uyarılarda bulunurlarken,ayrıca görüntü ve ses kirliliğine yol açtıkları için ceza uygulamak zorunda kalacakları konusunda yapıcı uyarılarda da bulunuyor.

CİHAN

Yorumlar