Atak Koleji'nin 63 öğrencisi üniversiteye yerleşti

Bölgenin en başarılı özel okullarından birisi olan Atak Koleji'nin, bu yıl LYS'yi kazanan 63 öğrencisi üniversiteye yerleşme başarısını gösterdi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Atak Koleji Okul Müdürü İlhan Aytekin, LYS sonuçlarına...

Google Haberlere Abone ol
Atak Koleji'nin 63 öğrencisi üniversiteye yerleşti

Bölgenin en başarılı özel okullarından birisi olan Atak Koleji'nin, bu yıl LYS'yi kazanan 63 öğrencisi üniversiteye yerleşme başarısını gösterdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Atak Koleji Okul Müdürü İlhan Aytekin, LYS sonuçlarına göre bu yıl Atak kolejinde 63 öğrenci üniversiteye yerleşme başarısı gösterdiğini söyledi. Yerleştirme sonuçlarına göre Atak Koleji olarak hem bireysel bazda hem de kitlesel bazda zirvede yer aldıklarını belirten Atak Koleji Müdürü İlhan Aytekin, "Bu sene 63 öğrencimiz daha üniversiteye yerleşmiş oldu. Anadolu lisemizden mezun olan bu öğrencilerimizi tebrik diyorum. Gelecek yıl ilk mezunlarını verecek olan Fen lisemizle birlikte başarılarımızı daha da artırmak istiyoruz. Okulumuz TEOG yerleştirme sonuçlarında da büyük bir başarı elde etmişti ve iki öğrencimiz TEOG-2’de 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olmuşlardı. Başarılarında öğretmen, öğrenci ve veli diyaloğunun güçlü olmasının etkilidir. Her geçen gün kendimizi daha da yenileyerek Anadolu Lisemiz ve Fen Lisemiz ileri ki yıllarda daha çok öğrencimizi üniversiteye yerleştirmeyi ve Anadolu Sağlık Lisemizde geleceğin sağlıkçılarını yetiştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar