ASÜ heyeti Macaristan’da

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) heyeti, Leonardo Da Vinci Programı kapsamında, 24 ay sürecek Mesleki Eğitim Mezunlarının İşgücü Piyasasıyla Entegrasyonu konulu projenin Macaristan’da gerçekleşen çalışmasına katıldı. 4 gün süren etkinlikte...

Google Haberlere Abone ol
ASÜ heyeti Macaristan’da

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) heyeti, Leonardo Da Vinci Programı kapsamında, 24 ay sürecek Mesleki Eğitim Mezunlarının İşgücü Piyasasıyla Entegrasyonu konulu projenin Macaristan’da gerçekleşen çalışmasına katıldı.

4 gün süren etkinlikte ASÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Mükremin Baş, Macaristan ekibinden Eszter Balogh ve Hollanda ekibinden Muhammet Başoğlu, kendi yerel programlarına göre meslek seçimi açısından iyi veya kötü uygulama örnekleri konusunda sunumlar yaptı. Konuşmacılar, meslek seçimine etki eden faktörleri ve yanlış kariyer seçiminin sebeplerini, yerel faktörler eşliğinde değerlendirdi. ASÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Duygu Budak, Macaristan ekibinden Kata Ludvig ve Hollanda ekibinden Muhammet Başoğlu ise kendi bölgelerinde bulunan küçük ve orta ölçekli işletmelerdeki iş piyasası sorunları ile ilgili sunumlar yaptı.

CİHAN

Yorumlar