Aslı Hünel ile 'Mutfak Keyfi' başlıyor

Samanyolu TV ekranlarında yeni bir yemek programı başlıyor. Anadolu’nun kendine has yöresel lezzetlerinin ekrana taşınacağı ve farklı damak tatlarının tanıtılacağı Mutfak Keyfi, 12 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün izleyenlerin karşısında olacak.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Hünel ile 'Mutfak Keyfi' başlıyor

Samanyolu TV ekranlarında yeni bir yemek programı başlıyor. Anadolu’nun kendine has yöresel lezzetlerinin ekrana taşınacağı ve farklı damak tatlarının tanıtılacağı Mutfak Keyfi, 12 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün izleyenlerin karşısında olacak. Programda farklı yörelerden günün menüsü özel tariflerle hazırlanacak.

Uzun bir aradan sonra ilk kez bir TV programın sunuculuğunu üstlenen Aslı Hünel, şarkıları ve neşeli sunumu ile izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Yeni başlayacak programı için özel açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı “Müzikten sonra ikinci sevdam mutfak ve yemekti. Bu nedenle böyle bir projede olacağım için çok mutluyum. Yemek yapmak benim için çok keyifli ve izleyicilerin de keyif alacağına inanıyorum.” dedi.

Hünel, programın içeriğinden şu şekilde bahsetti:

“Programımızda sadece yöresel tatlar olmayacak. Dünya mutfağından da çeşitli örnekler paylaşacağız. Yöresel lezzet ustaları ile izleyicilerimize değişik yemek tarifleri sunacağız. Çok renkli bir program olacağına inanıyorum. 7’den 70’e herkesin izleyeceği ve keyif alacağı bir program olacağını düşünüyorum.”

Projeyi kabul etmesinde mutfağa karşı olan ilgisinin çok etkili olduğunu ifade eden Hünel, ayrıca şunları söyledi:

“Bu program önerisi geldiğinde çok heyecanlandım. Yemek yapmanın ve mutfakta olmanın yanı sıra farklı insanlarla bir arada olacağım için büyük mutluluk yaşıyorum. Çünkü programımız ile farklı yörelerin mutfaklarını izleyicilere sunacağız. Değişik yemek damaklarına sahip insanların evlerine konuk olarak, ev hanımları ile birlikte yemekler yapacağız. Programımızda zaman zaman mutfağı ve yemek yapmayı seven ünlü isimleri de ağırlayacağız. Hem yemek hem türkü olacak programımızda. Ekran başındaki izleyicilerimizi gerçekten keyif dolu ve eğlenceli bir programın beklediğini söyleyebilirim.”
CİHAN

Yorumlar