Aslan: AKP’nin hırsız zihniyeti seçim sloganımızı bile çaldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe teşkilatı ve MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya TOKİ, Altınkaya ve Kızılırmak Mahallesi mitingini yoğun bir katılımla yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Aslan: AKP’nin hırsız zihniyeti seçim sloganımızı bile çaldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe teşkilatı ve MHP Bafra Belediye başkan adayı Özgür Topkaya TOKİ, Altınkaya ve Kızılırmak Mahallesi mitingini yoğun bir katılımla yaptı.

Miting’de konuşma yapan MHP Bafra Belediyesi Eski Belediye Başkanı Hasan Aslan, "Bu güzel akşamda böyle coşkulu bir kalabalık, Allah'ın izni ile 30 Mart akşamı saat 8–9 gibi Milliyetçi Hareket Partisinin üç hilali, 1994'deki ruh ile birlikte göklere çekilecektir. Bizim 10 yıl belediye başkanlığı yaptığımız dönemde Bafra'da insanların yüzü gülüyordu. İnsanların birbirine saygısı sevgisi vardı. Çünkü herkese eşit davranıyorduk. MHP, CHP, DP, AKP, BBP diye hiçbir ayrım olmadı, bundan sonra da olmayacak. Bafra belediyesinde iki tane arıtma tesisi yapıldı suyu halen içemiyorsunuz. Bizim zamanımızda tertemiz akan suyumuzu şimdi içemiyorsunuz. Çünkü arıtmayı çalıştıramıyorlar. 30–40 tane işçi orada yatıyor. Bugün ki kullandığınız suyu, bugün ki para ile 120 kuruşa bıraktım, şuan da 5 lira civarında, bunlar ne yapıyorlar sizden alıyorlar hizmet bile yapmıyorlar. Bu AKP hükümeti gelene kadar hiç bir belediye başkanı özel bankadan para çekmemiştir. Dış kredi almıştır ucuz parayla İller Bankası'ndan vadeli kredi almışlardır.
Ama özel bankalardan kredi almamıştır. 10 yıllık belediye başkanlığı yaptık neyimiz var. Halen 1 evim var arabam yok. Samsun'da kirada oturuyorum. Birileri 5 yıllık belediye başkanlığı yaptı neleri var siz görüyorsunuz. Bize beceriksiz diyebilirler. Ama biz hırsızlık yapmadık, yaptırmadık, yapmayacağız. Bizim arkadaşlarımız belediye teşkilatına geldiği zaman şunu düşünürler, onu da AKP çaldı. 1994'de bizim seçim sloganımız, ‘Biz gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz.’ demiştik şimdi Başbakanları kullanıyor. Bir tane vekil varmış, yeni mi eski midir sağda solda bizim hakkımızda konuşuyormuş. Belediye başkan adayımız Özgür Topkaya ama o bizden konuşuyormuş, belediye başkan adayı meclis üyesi olur mu diyormuş, daha çıkardıkları yasadan haberleri yok. Bu sözlere inanmayın ben Ülkücüyüm, teşkilatımın verdiği her göreve hazırım. Bazıları da başka partilere gider bende ülkücüyüm derler ama Ülkücülerin yeri Ülkücü harekettir.’’ dedi.

Hasan Aslan’dan sonra konuşma yapan MHP Bafra Belediye başkan adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya ise ’’30 Mart yerel seçimlerde Bafralı hemşehrilerimiz karar verecek ya hizmetlerden, memnum diyecek veya gidecek sandığa, bu kötü gidişe dur diyecek. Belediyemizin bütçesini düzgün harcanmadığını görüyoruz. Vatandaşın lehine kullanılmadığını görüyoruz. Bu işin başında kişinin projeden anlaması gerekiyor. Bizim işimiz proje hazırlamak vatandaşımıza sunmaktır. ‘’diyerek sözlerini tamamladı. CİHAN

Yorumlar