Askeri ambulans alev alev yandı

Üsküdar'da, askeri ambulans seyir halindeyken alev aldı. Ambulanstaki yangına vatandaşlar müdahale etti. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, araçta büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bakımdan yeni çıktığı...

Google Haberlere Abone ol
Askeri ambulans alev alev yandı

Üsküdar'da, askeri ambulans seyir halindeyken alev aldı. Ambulanstaki yangına vatandaşlar müdahale etti. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, araçta büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bakımdan yeni çıktığı öğrenilen askeri ambulans, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitmek için yola çıktı. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne geldiği sırada motor kısmından aniden dumanlar çıkmaya başladı.

Ambulansı kenara çeken sürücü, beraberinde bulunan iki asker ile birlikte aşağı inerek, yangın söndürme tüpü ile alevlere müdahale etti. Bu sırada ambulanstan yükselen alevleri fark eden belediye otobüsleri ve diğer sürücüler de söndürme tüplerini alarak yardıma koştu. Vatandaşların tüm çabalarına rağmen kontrol altına alınamayan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında ambulansın motor kısmı ve sürücü mahalli tamamen yanarak büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangını gören vatandaşlar, ambulansın seyir halindeyken aniden alev aldığını ve itfaiye ekiplerini aradıklarını söyledi. Bu arada, bazı vatandaşlar da aniden dumanların yükselmesiyle alevler içerisinde kalan ambulansı cep telefonları ile saniye saniye kaydetti. Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde ambulanstan önce yoğun şekilde dumanların yükseldiği ancak kısa sürede dumanların yerini alevlere bıraktığı görülüyor. Bir anda alevler içerisinde kalan ambulans, vatandaşların müdahalesine rağmen söndürülemiyor. Alevler itfaiye ekipleri olay yerine gelince kontrol altına alınıyor.

CİHAN

Yorumlar