Askere gidecekler, asker gecesinde bir araya geldi

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde asker adayları için asker gecesi düzenlendi. 94'e 1 tertip asker adayları için Kapaklı'da bulunan bir düğün salonunda 9 asker adayı için asker eğlencesi düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Askere gidecekler, asker gecesinde bir araya geldi

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde asker adayları için asker gecesi düzenlendi.

94'e 1 tertip asker adayları için Kapaklı'da bulunan bir düğün salonunda 9 asker adayı için asker eğlencesi düzenlendi. Askere uğurlanacak 9 genç, isimleri ve vatani görevlerini icra edecekleri yerlerin okunmasıyla birlikte Türk bayrağını öperek salona geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan asker gecesinde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Zor şartlar altında uzun yıllar askerlik yapmış olan büyüklerimize vefa borcumuz var. Yaşayanlara selamet, ahirete göç etmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Sizler çok şanslısınız. 12 ay askerlik yapacaksınız.” diye konuştu. Kurtuluş Savaşı’nın verilmesi sonucunda mevcut coğrafyanın çizildiğini hatırlatan Mandalı, “Uzun ve çok sıkıntılı savaş ve mücadelelerden sonra bu topraklar bizlere miras bırakılmıştır. Şimdi bu toprakları koruyup gözetme görevi sizde. Sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

Programını gerçekleştiren gençlere teşekkür eden Başkan Mandalı, “Gayet hoş bir tablo sizleri kutluyorum. Sizleri büyütüp yetiştiren anne babalarınızı da kutluyorum. Onların nasıl bir meşakkatle sizleri bu günlere getirdiklerini çok iyi anlıyorum." dedi.
Asker eğlencesine, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Başkan Yardımcısı Adem Sekmen ve asker aileleri ile yakınları katıldı. CİHAN

Yorumlar