Aşırı hızlı araç radar direğine çarparak durabildi: 1 yaralı

Ankara’da, aşırı hızlı olduğu iddia edilen ve vurduğu aydınlatma direğini 250 metre ileriye fırlatan otomobil, radar uyarı tabelası ve kameralarının bulunduğu direğe çarparak durabildi. Araçta sıkışan sürücü, ekiplerin zamanında...

Google Haberlere Abone ol
Aşırı hızlı araç radar direğine çarparak durabildi: 1 yaralı

Ankara’da, aşırı hızlı olduğu iddia edilen ve vurduğu aydınlatma direğini 250 metre ileriye fırlatan otomobil, radar uyarı tabelası ve kameralarının bulunduğu direğe çarparak durabildi. Araçta sıkışan sürücü, ekiplerin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında hız limitinin 90 kilometre olduğu İstanbul yolunda meydana geldi. Şehir merkezine seyreden 06 PM 002 plakalı otomobil, sabit hız radarına yaklaştığı sırada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle yoldan çıktı. Çarptığı aydınlatma direğini yerinden söken ve 250 metre ileriye fırlatan otomobil radar direğine çarparak durabildi. Ağır yaralanan sürücü Mert Çam araç içinde sıkıştı.

Olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kolları ve yüzü kan içinde kalan Çam, ekiplerin zamanında müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye götürüldü. Ön tarafı hurdaya dönen aracın fırlattığı aydınlatma direğinin ise askeri havalimanının nizamiye yolu üzerine düştüğü görüldü.

O sırada aracıyla yolda seyreden bir sürücü, ’’Yanımızdan geçti. Bir direğe vurdu. O sıra bir toz duman çıktı. Duman çıkınca biz de durduk. Geldiğimizde araba o şekildeydi. Bayağı hızlıydı. 180’lerde vardı sanırım hızı.’’ diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar