Aşırı hız ve alkol kaza yaptırdı: 2 yaralı

Nevşehir’de aşırı hız ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü kazaya neden oldu. Alkollü olarak aşırı hız yaptığı iddia edilen sürücü kullandığı otomobilin hâkimiyetini kaybedince önce karayolu kenarındaki bariyerlere sonra da ağaçlara çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Aşırı hız ve alkol kaza yaptırdı: 2 yaralı

Nevşehir’de aşırı hız ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü kazaya neden oldu. Alkollü olarak aşırı hız yaptığı iddia edilen sürücü kullandığı otomobilin hâkimiyetini kaybedince önce karayolu kenarındaki bariyerlere sonra da ağaçlara çarptı. Takla atarak durabilen araçta sürücü ve yanında bulunan şahıs, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı.

Hüseyin K., kullandığı 50 DN 515 plakalı araçla alkollü ve aşırı hız yaparak Cevher Dudayev Mahalllesi Nevşehir-Aksaray Karayolu üzerinde bulunan Forum Kapadokya kavşağının hemen ilerisinde seyir halinde iken yağıştan dolayı ıslanan zemininde etkisiyle kullandığı otomobilin hâkimiyetini kaybedince önce karayolunun kenarındaki bariyere sonra da ağaçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle 200 metre sürüklendikten sonra takla atarak durabilen araçta bulunan sürücü Hüseyin K. İle Umur İ. yoldan geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
CİHAN

Yorumlar