Asım Kökoğlu Anadolu Lisesi’ne gümüş ve bronz madalya kazandırdılar

Gaziantep Özel Asım Kökoğlu Anadolu Lisesi, 65 ilden yaklaşık bin öğrencinin katılımıyla Kayseri'de gerçekleştirilen '6. Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması’nda gümüş ve bronz madalya kazandı. Mehmet Akif Ersoy, Refik Halit Karay,...

Google Haberlere Abone ol
Asım Kökoğlu Anadolu Lisesi’ne gümüş ve bronz madalya kazandırdılar

Gaziantep Özel Asım Kökoğlu Anadolu Lisesi, 65 ilden yaklaşık bin öğrencinin katılımıyla Kayseri'de gerçekleştirilen '6. Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması’nda gümüş ve bronz madalya kazandı.

Mehmet Akif Ersoy, Refik Halit Karay, Eflatun, Daniel Daefo gibi tanınmış yazarlara ait kitapların okunduğu yarışmada öğrenciler, okullarına gümüş ve bronz madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadı. Özel Asım Kökoğlu Fen-Anadolu-Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü M. Adnan Kızıloğlu, “Ne yazık ki yeni nesil okumayı çok fazla sevmiyor. Oysa ki kitap kalbin ve ruhun ilacıdır. Bizler Özel Asım Kökoğlu Liseleri olarak öğrencilerimize kitap okumanın faydalarını aşılamaya çalışıyoruz. Yazarlık Kulübümüz sayesinde de yazarlığa ve şairliğe meyilli olan öğrencilerimize destek oluyoruz. Bu yarışmada elde ettiğimiz başarı da başta öğrencilerimizin azimleri, öğretmenlerimiz ve velilerimizin desteği ile gerçekleşti. Gençlerimize kitap okumaları için ricada bulunuyorum. Çünkü bizler çocuklarımızı kalbi ve ruhu temiz bir nesle emanet etmek istiyoruz. Bu da bol bol kitap okumaktan geçiyor.” dedi.

CİHAN

Yorumlar