Asansör üçüncü kattan düşü: 6 yaralı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, TOKİ konutlarında asansör üçüncü kattayken halatının kopması sonucu içindeki 6 kişiyle birlikte zemine çakıldı. Asansörde bulunan vatandaşlar, itfaiye ve site sakinleri tarafından hafif yaralı olarak kurtarıldı....

Google Haberlere Abone ol
Asansör üçüncü kattan düşü: 6 yaralı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, TOKİ konutlarında asansör üçüncü kattayken halatının kopması sonucu içindeki 6 kişiyle birlikte zemine çakıldı. Asansörde bulunan vatandaşlar, itfaiye ve site sakinleri tarafından hafif yaralı olarak kurtarıldı. Site sakinleri, asansörün güvensiz olduğunu ve yetkililerin duyarsız kaldıklarını iddia etti.

Olay, akşam saat 21.30 sıralarında Efeler ilçesi Zeybek Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında B1-5 nolu blokta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı sitenin değişik bloklarında ikamet eden Karaoğlan ve Şirinyıldız aileleri B1-5 numaralı blokun 4. katında oturan komşularına ziyarete gitmek için asansöre bindi. İddiaya göre, asansör 3. kata ulaştığında halatı koptu ve zemine düştü. Asansörde bulunanların çığlığını duyan site sakinleri, itfaiyeye haber vererek yardıma koştu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşların uğraşları sonucu R.Ş., F.K., Z.K., S.K., T.K. ve bir bebek hafif yaralı olarak asansörden çıkarıldı. Yaralı şahıslar kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu, bazılarının çok korktuğu öğrenildi.

Olayla ilgi inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar