Asansör boşluğunda tamirat yapan su tesisatçısı ölümden döndü

Kadıköy'de bir apartmanın asansör boşluğunda tamirat yapan su tesisatçısı ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Asansör boşluğunda tamirat yapan su tesisatçısı ölümden döndü

Kadıköy'de bir apartmanın asansör boşluğunda tamirat yapan su tesisatçısı ağır yaralandı. Kabin ile asansör arasında sıkışan ve bacağı kırılan tesisatçıyı itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Kuyubaşı Mahallesi Narlı Bahçe Sokak 4 numarada meydana geldi. İddialara göre asansör boşluğundaki su saatlerine kapak yapmaya çalışan İdris Ergen, aniden hareket eden asansör nedeniyle arada kaldı. Bacağı asansör kabini ile kabini hareket ettiren mekanizma arasında sıkışan Ergen, acı içinde bağırarak yardım isteyince itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede gelen yardım ekipleri Ergen'i kurtarmak için seferber oldu. Gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra asansör boşluğuna inen itfaiye ekipleri önce bacağı diz kapağı ile ayak bileği arasında kırılan İdris Ergen'i sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra büyük bir titizlikle sıkışan Ergen'in ayağı kurtarıldı. Düştüğü yerden çıkartılan İdris Ergen, daha sonra sağlık ekiplerine teslim edildi. Dikkatli bir şekilde sedyeye konulan Ergen, hazır bekletilen ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan İdris Ergen, daha sonra ameliyata alındı.

Görgü tanıkları, İdris Ergen'in su tesisatçısı olduğunu, asansörü indirmeyi bilmediği için araya sıkıştığını iddia etti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. CİHAN

Yorumlar