Arü'de Tübitak toplantısı

Ardahan Üniversitesi’nde 'TÜBİTAK Projeleri' ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Arü'de Tübitak toplantısı

Ardahan Üniversitesi’nde 'TÜBİTAK Projeleri' ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Proje Koordinatörü ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Evren Erginal’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, TÜBİTAK projesi hazırlama ve sunma konusunda önemli bilgiler verildi.

28 Şubat 2014 Cuma günü saat 10:00’dan itibaren başlayan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Söylemez, İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi (İBEF) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ceval Kaya, İBEF Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mitat Durmuş ve çok sayıda ARÜ’lü akademisyen katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Söylemez, TÜBİTAK’ın bilim insanlarına çok ciddi destekler sağladığına dikkat çekti.

Toplantıda TÜBİTAK’la ilgili bilgi veren Doç. Dr. Erginal ise, “TÜBİTAK durmadan kendisini güncelleyen bir kurumdur... Yeni programları ve yenilikçi yapısıyla ülkemiz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir” diye konuştu. Öte yandan TÜBİTAK’ın çeşitli projelerine değinen Doç. Dr. Erginal, “Eğer projeniz iyiyse, TÜBİTAK size sonuna kadar destek verir. Böylelikle bilimsel araştırmalarınızı daha rahat ve verimli bir şekilde gerçekleştirirsiniz” diyerek, TÜBİTAK’ın bilim insanları ve üniversitelere projeler hususunda önemli avantajlar sağladığını belirtti. CİHAN

Yorumlar