ARÜ Rektörü Korkmaz yenilenen yüksek okulu ziyaret etti

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulları, tadilat çalışmalarının ardından 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
ARÜ Rektörü Korkmaz yenilenen yüksek okulu ziyaret etti

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulları, tadilat çalışmalarının ardından 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilerin hizmetine sunuldu. Bu çerçevede yüksek okula bir ziyarette bulunan burada çeşitli incelemelerde bulunan Rektör Korkmaz, yapılan çalışmalardan dolayı yüksek okul yöneticilerine teşekkür etti.

Rektör Korkmaz, 5 Mart 2014 Çarşamba günü saat 16.00’dan itibaren yüksekokul yöneticileri ve akademisyenlerle bir araya geldi. Yöneticiler ve personel ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Korkmaz, daha sonra yenilenen derslikler, personel odaları, kütüphane, toplantı salonu, dinlenme odası ve binanın çeşitli bölgelerini gezdi. Öte yandan Rektör Prof. Dr. Korkmaz, ARÜ Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Evren Erginal’dan yıl içinde yapılan ve yeni dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulları'nda başta derslikler olmak üzere, idari ve akademik personel odaları, okul kütüphanesi, koridorlar baştan aşağı yenilendi. Derslikler projeksiyon kullanımına uygun stor perdelerle donatıldı. Öğrenciler için dinlenme bölümü yapılarak aydınlatma sistemleri yenilendi. Ayrıca toplantı salonu ve akademisyenler için dinlenme odası düzenlendi. CİHAN

Yorumlar