Artvin'de 5 bin kişi Herkes O'nu Okuyor kampanyasına başvurdu

Artvin Memurlar Derneği tarafından İstanbul Peygamber Yolu Derneği ile ortaklaşa düzenlenen 'Herkes O’nu Okuyor' kampanyasına Artvin’de yoğun ilgi gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Artvin'de 5 bin kişi Herkes O'nu Okuyor kampanyasına başvurdu

Artvin Memurlar Derneği tarafından İstanbul Peygamber Yolu Derneği ile ortaklaşa düzenlenen 'Herkes O’nu Okuyor' kampanyasına Artvin’de yoğun ilgi gösterdi. Ülke genelinde iki milyondan fazla kişinin başvurduğu kampanyaya, Artvin’de 5 bin kişi katıldı.

Artvin Memurlar Derneği Başkanı Özdemir Topcu, kampanya hakkında yaptığı açıklamada, Artvin'in, okuma oranının yüksek olduğuna dikkati çekerek,"İlimiz eğitime, okumaya olan ilgisini ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasında da göstermiştir. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Kaybedeni olmayan bu yarışmada öncelikle herkes Peygamber Efendimiz'i (sas) anlatan bir kitap daha okumuş oldu ve çocuklarımız, gençlerimiz, her seviyedeki insanımız, O’nun örnek hayatından istifade etme imkânı buldular. Bu, kampanyamızın en önemli kazanımıdır. Gayemiz; Efendiler Efendisi Hz. Muhammed'in (sas) örnek hayatından günümüz dünyasına bir şeyler aktarabilmekti. Kampanyamıza katılanlardan aldığımız olumlu değerlendirmeler, amacımıza ulaştığımızı gösteriyor:" dedi.

Ortaokul, lise öğrencileri ve yetişkinler için üç ayrı kategoride ödüllü olarak düzenlenen 'Herkes O'nu Okuyor' kampanyasında yarışma aşamasına gelindiğini belirten Topcu, yarışmaya başvuruların sona erdiğini söyledi.

Sınavlar, 31 Mart – 12 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmacılara hangi tarihte, nerede sınava gireceğine dair bilgiler cep telefonlarına mesaj olarak veya e-mail adreslerine e-posta olarak gönderilecek. Ortaokul kategorisi için 50 soru, Lise kategorisi için 60 soru, yetişkin kategorisi için 70 soru olmak üzere test tekniği ile yarışma sınavı yapılacak.

İl geneli sınavlarda dereceye girenlerin için 14 Nisan'da ödül töreni düzenlenecek, umre ziyareti, dizüstü bilgisayarın yanı sıra değişik hediyeler dereceye girenlere verilecek. Törene Reha Yeprem'de katılacak.

CİHAN

Yorumlar