Artvin sokakları yeşil beyaz

Artvin Belediyesi 34. Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali öncesi şehrin caddelerini renklendirdi. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, caddeleri yeşil beyaza boyadıklarını belirterek vatandaşları da boyama etkinliğine davet etti. ...

Google Haberlere Abone ol
Artvin sokakları yeşil beyaz

Artvin Belediyesi 34. Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivali öncesi şehrin caddelerini renklendirdi. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, caddeleri yeşil beyaza boyadıklarını belirterek vatandaşları da boyama etkinliğine davet etti.

Artvin Valiliği önünde toplanan vatandaşlar ellerine aldıkları fırçalarla şehri boyadı. Boyama etkinliğine Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk, Belediye Meclis Üyeleri, Yeşil Artvin Derneği, Türkiye Şampiyonu Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü halk oyunları ekibi vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe boyama etkinli öncesi yaptığı konuşmasında, "Bizim yedi sekiz tane arkadaşımız bu şehri aşağıdan başladılar yukarıya kadar boyadılar. Fakat en anlamlısı bitirmeyi birlikte yapmak. Kafkasör şenliklerine hazırlanıyoruz, şehrimizi tam benim gönlümdeki yenileme olmasa da güzelleştirmeyi amaçladık. Buraya sizlerin bizlerin kardeşleri, oğulları geliyor başka şehirlerden. İstiyoruz ki güzel şeyler görsünler ama en güzeli Artvin’in birlikte olduğunu görsünler. Gönül arzu ediyor ki Artvin hep böyle yeşil hep böyle beyaz, hep böyle birlikte, hep böyle tertemiz olsun.” dedi.

Çok katlı otopark önünde toplanan vatandaşlar etkinliği tulum eşliğinde horon oynayarak sonlandırdı. CİHAN

Yorumlar