Artvin Belediye Başkanı Özgün, Sabah Gazetesi'ni yalanladı

Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Sabah Gazetesi'nin bugün manşetten yayımladığı 'Paralel'e sığındık, tabanı küstürdük' başlıklı haberini yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Artvin Belediye Başkanı Özgün, Sabah Gazetesi'ni yalanladı

Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Sabah Gazetesi'nin bugün manşetten yayımladığı 'Paralel'e sığındık, tabanı küstürdük' başlıklı haberini yalanladı. Özgün, yayımlanan haberle kendi söylediklerinin hiçbir ilgisi olmadığını vurguladı.

Emin Özgün, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bu haberin aslını sizinle paylaşmak istiyorum. 'Paralele sığındık tabanı küstürdük' diye bir şey söylemedim. Akşam eşimle birlikte bir restoranda yemek yerken Sabah Gazetesi'nden Ulaş isimli bir zat beni arayarak, 'Siz Artvin’de Türkçe Olimpiyatları'nın yapılabileceğini söylemişsiniz.' dedi. Ben de evet her güzel şeyin Artvin'de olmasını isterim. Zaten daha önce de Türkçe Olimpiyatları yapılırken bunun faydalı bir etkinlik olduğunu söylemiştim." dedi.

Emin Özgün, açıklamasında, şunları dile getirdi: "Bu arkadaş benim bu düşüncemden yola çıkarak 'Siz seçimlerde Gülen Cemaati ile işbirliği yaptınız mı?' diye bir soru sordu. Ben de dedim ki, biz kimse ile işbirliği yapmayız. Ama Artvin'de birçok cemaat var. Cemaatleri reddederek siyaset yapamazsınız. Bu insanları yok sayarak siyaset yapamazsınız. Ancak zaten Artvin küçük bir yer. Ben bu insanlarla daha önce de görüşüyordum."

Cemaat oylarından medet ummanın işbirliği anlamına gelmeyeceğini vurgulayan Özgün, "Medet umma ile işbirliğinin ne ilgisi var?" diye konuştu. CİHAN

Yorumlar