ARSİAD çılgın projeler için bir araya geldi

Ardahan'da faaliyet gösteren Ardahan Sanayici ve İş adamları Derneği (ARSİAD), işletme sahiplerinin haftalık bir araya gelip sektörel gelişmeleri görüştüğü ve piyasa analizlerinin yapıldığı toplantıda üyeler yeni projeleri ele aldı.Farklı...

Google Haberlere Abone ol
ARSİAD çılgın projeler için bir araya geldi

Ardahan'da faaliyet gösteren Ardahan Sanayici ve İş adamları Derneği (ARSİAD), işletme sahiplerinin haftalık bir araya gelip sektörel gelişmeleri görüştüğü ve piyasa analizlerinin yapıldığı toplantıda üyeler yeni projeleri ele aldı.

Farklı sektör temsilcilerinin düşüncelerini paylaştığı toplantı öncesinde, yaptığı projelerle Ardahan'a güç katan iş adamlarına plaketleri takdim edildi. Ardahan'da işletmelerin gelişimiyle alakalı analizlerin sunulduğu, ticaretin önündeki gelişmeyi etkileyen sorunların masaya yatırılarak çözüm arandığı ve yeni fikirlerin ortaya çıktığı ve sorunların kesin çözümlere ulaştığı toplantıya katılan üyelerin bu toplantıların esnafın gelişmesi için önemli olduğu vurgulandı. Yıllardır ilde bu tür birleşmelerin eksikliğinden dolayı Ardahan'ın ve esnafın kalkınmasında bir engel olan diyaloğun ARSİAD tarafından giderildiği, bu tarz etkinliklerin devamlılık arz etmesinin esnaflar arasındaki iletişimsizliğin giderilerek ticaretin il genelinde gelişmesini sağlayacağı görüşü paylaşıldı.

ARSİAD Genel Sekreteri Mustafa Akar, tek hayallerinin Ardahan'ın kalkınması olduğunu belirtti. Akar, "Üyelerimizle bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Biz bu organizasyonları geleneksel hale getirmek istiyoruz. Herkesi derneğimize bekliyoruz. Ardahan'ın kalkınması için projelere ve çalışkan bireylere ihtiyacımız var. Çılgın projeler için burada olmaya devam edeceğiz'.' şeklinde konuştu.

ARSİAD bünyesinde faaliyet gösteren ve üye olsun olmasın herkesin katılabileceği sektörel komiteler; gıda, tarım ve hayvancılık, inşaat, tekstil, mobilya alanlarından oluşmakta.

CİHAN

Yorumlar