Arkadaşlarına Kızdı Ağaçta Mahsur Kaldı

Adana'da 18 yaşındaki genç ağaçta mahsur kaldı!

Google Haberlere Abone ol
Arkadaşlarına Kızdı Ağaçta Mahsur Kaldı

Adana'da 18 yaşındaki Ömer Alpşen, arkadaşlarına kızarak fırlattığı telefonun takılı kaldığı 15 metre yükseklikteki palmiye ağacına çıkınca burada mahsur kaldı.

Akdeniz Mahallesi'nde arkadaşları ile parkta sohbet eden Ömer Alpşen, bir anlık öfkeye kapılıp, elindeki cep telefonunu fırlattı. Alpşen'in fırlattığı telefon parkta bulunan 15 metre yüksekliğindeki palmiye ağacının dallarının arasına girdi. Ömer Alpşen de telefonu almak için ağaca tırmandı. Cep telefonunu dalların arasından alan Alpşen, inmek istedi ancak başarılı olamadı. Bütün denemelerine rağmen ağaçtan inemeyen Ömer Alpşen arkadaşlarından yardım istedi. Arkadaşları da Ömer Alpşen'i indirmeyi başaramayınca, ağaçta mahsur kalan genç polisten yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar, ağaçtaki genci şaşkın gözlerle izledi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Alpşen için merdivenli bir itfaiye aracı istedi. Palmiye ağacının dalları arasında yaklaşık 1 saat kurtarılmayı bekleyen Alpşen, son bir deneme yaptı. Alpşen, palmiye ağacının dallarına tutunarak aşağıya sarktı, yaklaşık 6 metreden de kendini boşluğa bıraktı. Alpşen, bu sırada gelen itfaiye ekibine geç kalmaları nedeniyle tepki gösterdi.

Yorumlar