Arkadaşım bir sesini keser misin ?

Bakan Yardımcısı'ndan, yüksek sesle telefonla konuşan görevliye tepki

Google Haberlere Abone ol
Arkadaşım bir sesini keser misin ?

ÇORUM'a Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 8 tam donanımlı ambulans, törenle teslim alındı. Törende konuşan Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, bu sırada bir görevlinin yüksek sesle telefonla konuşmasına tepki göstererek, "Arkadaşım bir sesini keser misin? Alo! Git, başka yerde konuş güzel kardeşim ya" dedi. 

Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesi önünde düzenlenen törene Çorum Valisi Sabri Başköy, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Çorum milletvekilleri Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Bolat, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turgay Happani, İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel, sağlık personeli, çok sayıda davetli katıldı. İlçelere dağılımı yapılan ambulansların anahtarları sağlık ekiplerine protokol üyeleri tarafından teslim edildi.

Törende konuşan Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, bu sırada kürsünün yakınında yüksek sesle telefonda konuşan bir görevliye, tepki göstererek, "Arkadaşım bir sesini keser misin? Alo! Git, başka yerde konuş güzel kardeşim ya" dedi.

Görevli, bulunduğu yerden ayrılırken, Agah Kafkas konuşmasına kaldığı yerden devam etti. Tören, daha sonra ambulansların teslim alınmasıyla sona erdi.

Yorumlar