Arkadaş Şakası Yüzünden Kalçasına Kalem Saplandı

Karaman'da 17 yaşındaki İ.P., sırasına oturmak isterken arkadaşının şaka için tuttuğu tükenmez kalem kalçasına saplandı.

Google Haberlere Abone ol
Arkadaş Şakası Yüzünden Kalçasına Kalem Saplandı

Karaman'da Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi 12'nci derslik talebe 17 yaşındaki İ.P., sırasına oturacağı sırada, arkadaşının latife için tuttuğu tükenmez kalem kalaçasına girdi. 4 santimetre saplanan kalem hastanede yapılan müdahaleyle çıkartıldı.

SIRASINA OTURURKEN FARK ETMEDİ

Teneffüssün arkasından esnasında oturan bey talebe İ.P., yeni ders için öğretmenin sınıfa girmesiyle arkadaşlarıyla müşterek oturduğu yerden ayağa kalktı. Ardından yine sırasına oturmak istediği sırada tıpkı yaştaki bey arkadaşı E.A., İ.P.'ye latife yapmak için oturacağı yere eliyle kalem tuttu. Durumu başkalık etmeyen İ.P. de sırasına oturmak istedi. Ancak arkadaşının tuttuğu kalem kalçasına saplandı.

ARKADAŞALARI VE ÖĞRETMENLERİ YARDIMCI OLAMADI

Acı içerisinde kıvranan İ.P., kalemi çıkartmak için tuvalete gitti. Arkadaşları ve öğretmenlerinin müdahalesine karşın takribî 4 santimetre saplanan kalem çıkartılamadı. Bunun üstüne İ.P., çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ARKADAŞINDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

İ.P.'nin kalçasına saplanan kalem yapılan müdahale sonucunda çıkartıldı. İ.P.'nin sıhhat durumunun iyi bulunduğu söylendi. İ.P.'nin şikayetçi olmaması üstüne polisin latife oluşturan arkadaşı E.A.'nın hüviyet bilgilerini ve ifadesini aldıktan sonra hür bıraktığı öğrenildi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar