Arınç'ın Açıklamalarından Sonra Gökçek, Katılacağı Yayını İptal Etti

Melih Gökçek, Bülent Arınç'ın Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası sert izahatları üzerine CNN Türk'te bu akşam katılacağı 'Tarafsız Bölge' programını iptal etti.

Google Haberlere Abone ol
Arınç'ın Açıklamalarından Sonra Gökçek, Katılacağı Yayını İptal Etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Melih Gökçek'in kendisini istifaya çağrı ettiğine yönelik sözleriyle ilgili Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası katı izahatlar yaptı. Bu büyüme sonrasında CNN Türk'ün iktisat editörü Emin Çapa, Melih Gökçek'in bu akşam katılacağı Ahmet Hakan'ın sunduğu 'Tarafsız Bölge' yayınını iptal ettiğini duyurdu.

İŞTE O TWEET:

'HERKES KENDİNİ KURTARACAK OLAN BANA OLACAK'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in programı iptal etmesi üstüne programın sunucusu Ahmet Hakan da Twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

'BU YAPININ KUCAĞINA OTURMUŞTUR'

Bülent Arınç, Melih Gökçek'in 'Bülent Arınç istifa etmeli, istifa etmezse görevden alınmalı, seni istemiyoruz ' sözlerine fazla aşırı ağır yanıtlar verdi. Arınç, Gökçek'le ilgili, 'Benim görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değildir. Bir yerlere yaranmak istiyor, oğlunun milletvekilli adaylığını garantilemek istiyor. Benim cemaat denilen olguya karşı sempatimi herkes bilir. Gökçek oy isterken bu binanın kucağında oturmuştur ve bu yapıyla Ankara'da parsel satmıştır. Zengin işadamlarına okullar yaptırmıştır.' dedi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar