Arınç'a Trabzonspor atkısı verip 'kupayı istiyoruz' dediler

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da cami çıkışında Trabzonsporlu taraftarların sürprizi ile karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol
Arınç'a Trabzonspor atkısı verip 'kupayı istiyoruz' dediler

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da cami çıkışında Trabzonsporlu taraftarların sürprizi ile karşılaştı. Arınç'a bordo mavili atkı veren taraftarlar, 'Kupayı istiyoruz' dedi.

    Başbakan Yardımcısı Arınç, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan Kuba Camii'nde öğle namazını kaldı. Çıkışta vatandaşlarla sohbet eden Arınç, Trabzonspor taraftarları ile karşılaştı. Arınç'a Trabzonspor atkısı veren taraftarlar, 'Kupayı istiyoruz' diyerek taleplerini dile getirdi. Atkıyı boynuna asan Arınç, herhangi bir cevap vermedi.

    Burada partililere hitap eden Arınç, şunları dile getirdi: "Başbakanımıza bu seçimde daha çok sahip çıkacağız. Yalan söyleyenler, hakaret edenler, iftira atanlar olabilir. Biz bunlara müstehak değiliz. Bu çirkinlikler yapana yakışır, bize yakışmaz. Kim ne dersen 12 yıldan beri gecesini gündüzüne katan, milletini çok seven, fakirini, yaşlısını, annesini, babasını kucaklayan, hizmet götüren Başbakan'ın birkaç gündür sesi çıkmıyor. Rabbimden Sayın Başbakanımıza da hepimizin hastalarına da acil şifalar diliyorum. Bu seçimde onu çok üzdüler. Eşine çocuklarına, aile mahremiyetin dil uzattılar. Utanmaz, ahlaksız, iffetsiz insanlar delil olmadığı halde yalanla iftira ile yola çıktılar. O yüzden bu seçimlerde, mert, kahraman olan Sayın Başbakanımıza sadece AK Partililerin değil, bu milletin tertemiz evlatlarının da bir görevi olduğunu düşünüyorum. Yanlış yapanlarla hesaplaşılır. Ama bir yargılama olmadan 24 saat hizmet için yola çıkmış bir insana hakaret etmek doğru değildir. Bunu yapanlar mahkum olacaklar ve söyledikleri her söz kendi sicillerinde bir sabıka olarak kalacaktır." CİHAN

Yorumlar