Arınç: Polislerimizi diri diri yakmak isteyenlere karşı mücadele edeceğiz

Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdai Camii'nin restorasyonunun tamamlanması ve yeniden ibadete açılması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Okmeydanı'nda yaşanan olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu....

Google Haberlere Abone ol
Arınç: Polislerimizi diri diri yakmak isteyenlere karşı mücadele edeceğiz

Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdai Camii'nin restorasyonunun tamamlanması ve yeniden ibadete açılması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Okmeydanı'nda yaşanan olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Arınç, "Yüzlerini kırmızı maskelerle kapatmış, ellerinde ateşli silahlar olan ve polislerimizi yakmak için bulundukları aracı ateşe veren canilerin sayıları az da olsa bulunduklarını görüyoruz." dedi.

Arınç, açılışta yaptığı konuşmanın devamında şunları söyledi: "Emniyet mensuplarımızı cenabı hak korusun, onları haksızlıktan da korusun. Onların bir başka şekilde başka olaylar içinde mazlum ve mağdur olmalarında da korusun. Şüphesiz masum insanlarımızı, yurttaşlarımızın sağlık ve güvenlikleri hükümetimizin emanetindedir. Onlar için herşeyi yapacağız ama polislerimizi diri diri yakmak isteyenlere karşı da mücadelemizi elbette vereceğiz."

CİHAN

Yorumlar