Arınç: Onları bulup en ağır cezaları vermek boynumuza borç olsun

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanlığı'ndaki konuşmaların ses kayıtlarının dışarıya sızdırılması ile ilgili olarak, "Bunu bile yapmaya cesaret eden kim varsa onları bulup ortaya çıkarıp, en ağır cezaları vermek boynumuza borç olsun.

Google Haberlere Abone ol
Arınç: Onları bulup en ağır cezaları vermek boynumuza borç olsun

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanlığı'ndaki konuşmaların ses kayıtlarının dışarıya sızdırılması ile ilgili olarak, "Bunu bile yapmaya cesaret eden kim varsa onları bulup ortaya çıkarıp, en ağır cezaları vermek boynumuza borç olsun." dedi.

Arınç, Bursa'nın Yıldırım İlçesi Davutkadı Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Arınç, Kılıçdaroğlu'nun Bursa mitinginde Başbakana hakaret ettiğini ileri sürdü. Kılıçdaroğlu'na cevap veren Arınç, "Bu adama bir cevap verilmek gerekiyorsa, tenezzül etmemek lazım ama, ey Kılıçdaroğlu, genel başkanımız ve partimiz için söylediğin ve hiç hak etmediğin bu hakaretleri, bu yanlış, sahtekarca ifadeleri Davutkadı'dan on misli sana iade ediyorum. Biz bunların altında kalmayız." diye konuştu.

Dışişleri Bakanlığı'ndaki konuşmaların ses kaydının sızdırılması konusuna değinen Arınç, şöyle konuştu: "Onlar küçülüyorlar. Olanlar hükümeti yıkmayı bıraktılar, devletin altına dinamit koymaya çalışıyorlar. Bizim devlet sırlarımızı ifşa ediyorlar. Bu büyük bir alçaklıktır, büyük bir ihanettir. İşte bunu bile yapmaya cesaret eden kim varsa onları bulup ortaya çıkarıp, en ağır cezaları vermek boynumuza borç olsun."


CİHAN

Yorumlar