Ardahan'ın yeni Valisi Deniz: Aslolan vatandaşın gönlünde yer edinmek

Yeni atanan Ardahan Valisi Ahmet Deniz, makamların mevkilerin geçici olduğunu belirterek, vatandaşın gönlünde yer edinmenin daha önemli olduğunu söyledi.Son çıkan valiler kararnamesiyle Ardahan yeni valisine kavuştu. İstanbul Vali Yardımcısı...

Google Haberlere Abone ol
Ardahan'ın yeni Valisi Deniz: Aslolan vatandaşın gönlünde yer edinmek

Yeni atanan Ardahan Valisi Ahmet Deniz, makamların mevkilerin geçici olduğunu belirterek, vatandaşın gönlünde yer edinmenin daha önemli olduğunu söyledi.

Son çıkan valiler kararnamesiyle Ardahan yeni valisine kavuştu. İstanbul Vali Yardımcısı iken Ardahan Valiliğine atanan Ahmet Deniz kente geldi. Vali Deniz'i çok sayıda kurum amiri ve Damal bebekleri kıyafeti giymiş minik bir çocuk karşıladı.

Makamında protokolle tanışan Vali Ahmet Deniz, "Son çıkan valiler kararnamesiyle Ardahan’a atandık. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlar Kurulumuza çok teşekkür ederim. Ayrıca bizden önce görev yapan eski valimiz Seyfettin Azizoğluna da çok teşekkür ederim. Bizim amacımız vatandaş-devlet el ele hizmet anlayışı çerçevesinde bir şeyler yapmaktır. Biz devletin ve halkın valisiyiz. Şeyh Edebali'nin nasihati üzerine; ‘Halkını yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesini örnek alıyoruz. Makamlar ve mevkiler geçici. Bugün buradayız yarın yokuz. Dünyada, krallar, padişahlar, varlıklılar hepsi gitti. Geriye onlardan kalan kimse olmadı. Görev yaptığımız süre içerisinde dua alabiliyorsak, halkımızın duasını alabiliyorsak, kafamızı yastığa koyduğumuzda rahat uyuyabiliyorsak ne mutlu bize." dedi.

İlk günden daha şunları yapacağız demenin inandırıcı olmayacağını kaydeden Vali Deniz, "Ama Ardahan'ın mevcut potansiyeline bakarak neler yapacağımızı hep birlikte göreceğiz. Aklımızı yüreğimize indirerek vatandaşımızın gönlünde yer edinmek istiyoruz. Önemli olan budur. Bu güzel karşılamadan dolayı hepinize teşekkür ederim." şeklinde sözlerini tamamladı. CİHAN

Yorumlar