Ardahan'da Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı

Ardahan'da Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı, Vali Vekili Deniz Pişkin başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.İlçe Kaymakamları ile ilgili birim temsilcilerinin katıldığı toplantıda ilde meydana gelebilecek kuraklık...

Google Haberlere Abone ol
Ardahan'da Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı

Ardahan'da Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı, Vali Vekili Deniz Pişkin başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.

İlçe Kaymakamları ile ilgili birim temsilcilerinin katıldığı toplantıda ilde meydana gelebilecek kuraklık ve kuraklığın etkileri, kuraklık planlaması, il tarımsal kuraklık eylem adımları, potansiyeller ve proje konuları gibi çeşitli gündem maddeleri ele alındı.

Yapılan sunum ile ilde meydana gelebilecek kuraklık ve sonuçlarının detaylı olarak ele alındığı toplantıda ayrıca ilgili birimlerin bu çerçevede yaptıkları çalışma ve projelerin değerlendirilmesi yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Vekili Deniz Pişkin, kuraklık eylem planıyla ilgili olarak ilgili kurumların yaptığı çalışmaların yakından takip edilmesi gerektiğini söyledi. Bu konu üzerinde vatandaşlardan gelen talep ve bildirimlerin de önemli olduğunu ifade eden Vali Vekili Pişkin, vatandaşlardan gelen bu talep ve bildirimler karşısında gerekli özenin gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

CİHAN

Yorumlar