Ardahan'da gençlik şöleni coşkusu yaşandı

Ardahan Valiliği tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen gençlik şöleninde bilim, kültür, sanat ve spor ligi ödül töreni düzenlendi. Şölende ayrıca 'Kür’ün Sesi' Ardahan türküleri albümünün tanıtım galası yapıldı. Ardahan Valiliği'nce...

Google Haberlere Abone ol
Ardahan'da gençlik şöleni coşkusu yaşandı

Ardahan Valiliği tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen gençlik şöleninde bilim, kültür, sanat ve spor ligi ödül töreni düzenlendi. Şölende ayrıca 'Kür’ün Sesi' Ardahan türküleri albümünün tanıtım galası yapıldı.

Ardahan Valiliği'nce geçen yıl başlatılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik Şöleni’nde bilim, kültür, sanat ve spor dallarında çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Şölende ayrıca Kür’ün Sesi Ardahan türküleri albümünün galası yapıldı. Ünlü sanatçıların galada verdiği konser beğeni topladı. Şehir Stadyumu’nda yapılan şölende konuşan Vali Azizoğlu, “Bugün burada çok değerli sanatçılarımız sizlere en güzel türküleri okuyacaklar. Konserimize katılan bütün vatandaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Ardahanımızın daha güzele ve daha iyiye gitmesi yönündeki çaba ve gayretlerini taktir ediyorum ve en güzel günlerin, en güzel yarınların Ardahan ile olacağına inanıyorum.” dedi.

Vali Azizoğlu’nun konuşmasının ardından çeşitli dallardaki yarışmalarda dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından sanatçılar, 'Kür’ün Sesi' albümündeki Ardahan türkülerini seslendirdi. Şölenin ardından sanatçılarla bir araya gelen Vali Azizoğlu, kendilerine plaket takdim etti.

CİHAN

Yorumlar