Ardahan Sağlık Kompleksi'nin inşaatına başlandı

Ardahan’da yapımına başlanılan İl Sağlık Müdürlüğü Kompleksi inşaatı için düzenlenen törenin ardından ilk harç döküldü Sağlık Kompleksi inşaatı için tören düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Ardahan Sağlık Kompleksi'nin inşaatına başlandı

Ardahan’da yapımına başlanılan İl Sağlık Müdürlüğü Kompleksi inşaatı için düzenlenen törenin ardından ilk harç döküldü

Sağlık Kompleksi inşaatı için tören düzenlendi. Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Allah’ın yarattığı en güzel şehirlerden biri olan Ardahan’da yaşamaktan ve Ardahan’ın bir evladı olmaktan, buranın ekmeğini yiyen, suyunu içen bir insan olarak gurur duyduğumu ve mutlu olduğunu söyledi.

Ardahan’ın yapılan yatırımlar ve çalışmalar ile birkaç yıl sonra kendisinden övünçle bahsettirecek bir il olacağını anlatan Vali Azizoğlu, "Ardahan, Anadolu’yu, Avrupa’yı Asya’ya bağlayan, Türkiye’nin en önemli ticaret merkezi olmaya aday ve bu konuda hızla ilerleyen bir şehrimizidir. Projeleri hızla devam eden tünellerimiz birkaç sene sonra bitince Ardahan’ın tek güvenli geçiş noktası olduğunu göreceğiz. Böyle güzel bir memlekette yaşıyoruz, bunun nimetlerinden de Ardahanlı olarak istifade etmek hepimizin hakkıdır. Burada şuan Türkiye’nin en güzel sağlık tesislerinden bir tanesini yapıyoruz. Bu anlamda Sağlık Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Kendilerine bu projeyi söylediğimiz de hemen kabul ettiler ve aynı yıl içerisinde programa aldılar ve bu özel projeyi hazırladılar." dedi.

Sağlık Kompleksi inşaatının Ardahan’a hayırlı olmasını dileyen Vali Azizoğlu, daha nice tesislerin Ardahan’a kazandırılmasını yürekten istediğini kaydetti. Konuşmaların ardından İl Müftüsü Aytekin Yılmaz dua okudu. Kurbanlar kesilip, inşaata ilk harç döküldü. CİHAN

Yorumlar