Aras Epaşspor, U-19 Ağrı şampiyonu oldu

Ağrı'da oynanan U-19 Ligi'nde kupaya uzanan takım Aras Epaş takımı oldu. Ağrı İdmanyurdu ile karşılaşan Aras Epaşspor, rakibini 3-1 mağlup ederek, ligi şampiyon olarak tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Aras Epaşspor, U-19 Ağrı şampiyonu oldu

Ağrı'da oynanan U-19 Ligi'nde kupaya uzanan takım Aras Epaş takımı oldu. Ağrı İdmanyurdu ile karşılaşan Aras Epaşspor, rakibini 3-1 mağlup ederek, ligi şampiyon olarak tamamladı. Aras Epaşspor, Ağrı'yı U-19 Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek.

Aras Epaş Spor Kulüp Başkanı Yılmaz Karaoğlan, şampiyonadan ümitli olduklarını belirterek, "Lig süresince çok iyi çalıştık. Hak ettiğimiz bir şampiyonluğu aldık. Son üç yıldır U-19 kategorisinde şampiyon olarak ilimizi temsil ediyoruz. Bu yıl kulübümüz Tedaş Spor ismini Aras Edaş olarak değiştirdi. Sezon boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen Aras Edaş Genel Müdürü Sayın Abdulkadir Köker ve Yardımcısı Yusuf Yaşar Babur'a , koordinatörlerimize sporcularım ve yönetimim adına sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. İlimizi Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum." diye konuştu.

    Müsabaka sonrasında Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ'da Aras Epaş sporu tebrik ederek, Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.
CİHAN

Yorumlar