Araçla dereye düşen sürücüyü, donmaktan polisler kurtardı

Ankara'da kar yağışı sonrası buz tutan yolda direksiyon kontrolünü kaybeden sürücü, aracıyla dereye uçtu.

Google Haberlere Abone ol
Araçla dereye düşen sürücüyü, donmaktan polisler kurtardı

Ankara'da kar yağışı sonrası buz tutan yolda direksiyon kontrolünü kaybeden sürücü, aracıyla dereye uçtu. Buz gibi suyun içinde ıslanan sürücü, bir süre sonra kaza yerine gelen itfaiye tarafından dereden çıkarıldı. Polis ekipleri, ıslak elbiseler içindeki sürücünün üşümemesi için evine giderek kuru elbiselerini getirdi.

Mamak ilçesinde buz tutmuş yolda yokuştan aşağıya inen Mete Akkuş'un kullandığı otomobil, kontrolden çıktı. Park halindeki araçlara çarpmadan ilerleyen araç, sola dönüş yoluna giremeyince Ankara Çayı'na uçtu. Kiralık olduğu öğrenilen araç, düştüğü çayın içinde ters dönerek durdu. Buz gibi suyun içinde araç içerisinde mahsur kalan sürücü Akkuş'u, kısa süre sonra kaza yerine çağırılan itfaiye ekipleri, bulunduğu yerden çıkardı.

Islak elbiseleri içerisinde önce sağlık ekipleri tarafından muayene edilen sürücü, hastaneye gitmeyi kabul etmedi. Akkuş, kaza yerinde kaza tutanağı için trafik polislerinin gelmesini bekledi.

Islak elbiseler içinde beklerken soğuk hava nedeniyle iyice üşüyen sürücü Akkuş, işlemleri sürerken trafik polisinin aracına bindirildi. Bu arada, asayiş ekibindeki polisler de sürücünün yakında bulunan evine giderek, giymesi için kuru elbiselerini getirdi. Elbiselerini giyen sürücü, daha sonra yine polis ekibinin yardımıyla evine gitti.
CİHAN

Yorumlar